top of page

 

Facade og fliserens

Vi tilbyder flere services end dette.

Priser kan ses under Priser. 

facade rens

Facaden bliver sprøjtet med sæbe/opløsningsmiddel som blødgør og derefter bliver det vasket med specialudstyr. Alt skidt, snavs og levende organismer som fx mos, alger og rødalger bliver vasket af i denne proces. Der pålægges en merpris ved brug af lift.

facade imprægnering

Efter vask anbefaler vi altid en imprægnering. En imprægnering sørger for at muren holder sig tør og at skidt, snavs og alger har sværere ved at binde sig på facaden. Der pålægges en merpris ved brug af lift.

facade vedligehold

Vi anbefaler ALTID vores kunder at få vedligehold med i pakken, da det altid vil gøre at facaden står flot og pæn. Et vedligehold er, at vi kommer og desinficerer facaden 1 gang om året.

flise rens

Fliserne bliver sprøjtet med sæbe/opløsningsmiddel som blødgør og derefter bliver det vasket med specialudstyr og koldt vand, da det er mest skånsomt for fliserne. Alt skidt, snavs og levende organismer som fx mos, alger og rødalger bliver vasket af i denne proces. 

flise imprægnering

Efter vask anbefaler vi altid en imprægnering. En imprægnering sørger for at fliserne holder sig 80% tørre og at skidt, snavs og alger har sværere ved at binde sig på fliserne. Man vil dog aldrig kunne holde algerne helt fra fliserne, da vinteren i Danmark er meget fugtig, derfor anbefales et årligt vedligehold.

flise vedligehold

Vi anbefaler ALTID vores kunder at få vedligehold med i pakken, da det altid vil gøre at fliserne står flotte og pæne. Et vedligehold er, at vi kommer og desinficerer fliserne 1 gang om året.

Hvad mener vores kunder?

Vi var imponerede over hvilken forskel det gør og tænkte at vi skulle have gjort det lang tid før. God service, samt glad og smilende medarbejder. 

Jytte og Thomas fra Års

bottom of page